Какво ми остана - само болката
и това, че да повярваш в мен е
трудното, но боли ме, че не ми вярваш.
Болката силна е, вяра нямаш ми ти,
сърцето ми разбиваш на прах ей така,
но всичко си ти за мене, разбери.
Искам постоянно до мене да си ти.
Останаха ми сълзите в очите
и раната, която ти отваряш,
когато показваш ми, че вяра ми нямаш
и ето - аз пак ти казвам и се заклевам,
че те обичам и си оставам с теб, завинаги.
дата:14.03.2009
© Джулияна Николова All rights reserved.