17.05.2008 г., 10:02 ч.

Какво остава след... 

  Поезия » Друга
792 0 5
До болката една надежда дреме,
разпъната на кръст - езичница.
След болката или след време
пироните ръждясват,
о, грешница.
След туй и ангелите плачат,
а ангелите имат ли сълзи?
Кръвта съсирва... дланите понасят,
а времето мъчително стои...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??