May 17, 2008, 10:02 AM

Какво остава след... 

  Poetry » Other
794 0 5
До болката една надежда дреме,
разпъната на кръст - езичница.
След болката или след време
пироните ръждясват,
о, грешница.
След туй и ангелите плачат,
а ангелите имат ли сълзи?
Кръвта съсирва... дланите понасят,
а времето мъчително стои...

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??