21.11.2007 г., 22:23 ч.

Какво от това! 

  Поезия » Друга
645 0 5

Какво от това!

В ритъм шеметен всеки препуска и тича,

гони срокове някакви и... суета.

Не успееш ли, само че, от сърце да обичаш,

и заможен да бъдеш - какво от това?

И преследваме устремно своите цели

със надеждата да ни върви по вода.

Но вторачени в "утре" днес дали сме живели,

и дори да планираме - какво от това?

И в реда непрекъснат на мислите мои,

все напира във мен да напиша сега:

ако нямаш любов и искрица в очите,

всичко друго да имаш - какво от това!

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??