24.06.2009 г., 1:06 ч.

Какво се случва, когато...(3) 

  Поезия » Друга
449 0 2

Какво се случва, когато ти се плаче,

а дори сълза не пада от очите ти.

Когато си забравил какво е да се смееш,

а някой да е влюбен в усмивката ти.


Какво се случва, когато няма смисъл

да отвориш очите си за новия ден,

когато щастието наоколо тича,

но никога не идва при теб.


Какво се случва, когато е безмислено

да вярваш, че си някой друг,

когато всичко е лошо измислено

и ти си този, който винаги губи.


А всичко, което би желал

е една протегната ръка,

която да казва "Има смисъл,

щом съм с теб докрая на света!"

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нямам думи...страхотно е...6!
  • Тъжно, но красиво!
    Вяра и надежда - това трябва да ни крепи!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??