11.04.2018 г., 15:12 ч.

Какво ще кажеш? 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Какво ще кажеш да избягаме далече,

от хорска злоба, клюки, суета?

Да започнем всичко от начало!

Не виждаш ли, дошла е пролетта!

 

Какво ще кажеш да избягаме далече,

от мирис на бензин, от градски шум?

Да започнем всичко от начало!

Така не гледай! Не съм останала без ум!

 

Какво ще кажеш да избягаме далече?

Небето ще ни бъде одеяло,

възглавниците – меката трева.

Да започнем всичко от начало!

 

Да възкресим отново любовта!

 

 

 

 

 

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??