3.11.2007 г., 12:13 ч.

Какво си ти за мен? 

  Поезия » Любовна
1100 0 2

Теб единствено желая нощем,

 във всички сънища ми се явяваш ти.   

 Сърцето цяло моли те за още,   

душата ми наяве те следи.   

Ти всичко свято си, което имах   

 и за което толкова мечтах.   

Смисъл само в теб намирах,   

 цял живот аз само твоя бях.   

И никога не съжалих за нещо.   

Вярно, имаше и трудни дни,  

  но няма на света безгрешни,  

  а колко мъдро е да се прости!   

Защото прошката е знак за обич,   

а от любовта понякога боли.   

 Веднъж ме питаха какво си ти за мене?   

 Да бяха питали какво не си...

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса.Поздрав и прегръдка. 6 и от мен
  • страхотен стих...поздравления...за прекрасния изказ...за хубавия стил и за красивия, макар и трагичен финал!!!!!!6-ца
Предложения
: ??:??