24.09.2007 г., 11:16 ч.

Какво спечели от това? 

  Поезия
500 0 5
Ти просто искаше да нараниш:
сърцето ми, което силно те обичаше,
очите ми, които гледаха те с нежност,
душата ми - отворена за теб...


Ти искаше да ме раниш
... и го направи.
Дали добре ти е сега?
От мъката и болката ще се изправя,
но в кърви ще е моята душа.
Какво спечели от това?

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??