27.10.2015 г., 21:12 ч.  

Какво стана 

  Поезия » Гражданска
383 1 2

Какво стана с българския народ?

Вечно ли ще бъдеме заспали?

Нека защитиме своя род.

Стига вече сме търпяли!

 

Какво стана с българския народ?

Огледайте се, хора, живееме като в рог.

Славата, българското не трябва да дадем.

Ще се бориме за тях, народе, дори ако трябва да умрем!

 

Нека защитим честа си,

че е като платно бяло.

Нека да я защитим,

че след нази, поколение иде цяло!

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болезнената истина.
  • Никалас,ще ти кажа какво става с българският народ, ами непукис е!Жените стискат крака, не раждат, момчетата гонят кариера, пари ,материални облаги, а Родината, кучета е яли!
Предложения
: ??:??