30.03.2008 г., 21:33 ч.

Какво съм аз? 

  Поезия » Философска
1114 0 5
 

 

Какво съм аз?

Вятър, реещ се в простора,

слънце, греещо навсякъде?

Проливен дъжд, сълза гореща?

Поглед сляп, усмивка нежна?

Птица с невидими крила, литнала високо

или мравка, паднала до ниско?

Мираж лъжовен, но и истински?

Сянката на мрака или изгрев на деня?

Чувство, тръгнало на лов?

Мисъл, чакаща за нечий зов?

Мечта, пълна с копнеж?

.......

А може би просто човек!

Изграден от света и себе си

и с помощ от живота!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??