28.07.2013 г., 14:55 ч.

Какво толкова 

  Поезия » Друга
730 0 2

КАКВО ТОЛКОВА

 

Какво толкова се взираш в тоя екран, 

дето очите ти не могат да видят.

За какво толкова се разплати, 

че остaна толкова празен.

Какво толкова те спъна,

че не можеш да продължиш напред.

Какво толкова загуби,

че погледът ти е обърнат все назад.

Какво толкова направи,

че сега не можеш да си простиш.

Какво толкова обърка,

че сега не можеш да се отплетеш.

Какво толкова ти трябваше,

че сега си толкова недоволен.

Какво толкова си мислеше,

че сега си толкова тъжен.

Какво толкова те сковаваше,

че сега не можеш да се освободиш.

Какво толкова ти говореха,

че сега само мълчиш.

Какво толкова трябваше,

че сега не го можеш.

Какво толкова пропускам?

Не мога да разбера.

 

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??