23.05.2008 г., 8:41 ч.

Какъв ще бъдеш?... 

  Поезия » Любовна
637 0 15
        Какъв ще бъдеш?...

Дали ще бъдеш ВЕЧЕН РИЦАР
със шпага - вдигната в ръка,
ще ме обичаш ли - да бъда жрица,
уханно цвете в любовта...

Можеш и за своя да ме искаш,
можеш и да съгрешиш със мен...
ще имам и цена обаче -  ниска
или висока - ден след ден?...

Незная - просто ще съм жрица...
Танцувай с мене танц след танц...
Дали ще бъдеш моят ВЕЧЕН РИЦАР?...
Или ще бъдеш само ЕВТИН ГЛАНЦ?...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??