Какъв съм аз
Създаден съм да гледам към звездите
да си задавам един и същ въпрос
какво се крие там във висините
Земята моя майка ли е или неин гост
Създаден съм да мисля и мечтая
да опознавам с интелекта си света
да стигам все по-далеч в безкрая
да отдалечавам от себе си Смъртта
Създаден съм да мога да обичам
вулкан от чувства с код "любов"
за нея храмове да правя, да се вричам
със сетивата да усещам тръпка, зов
Какъв съм аз случайност или божие творение
Разумът да не е самотник в света
Създателят решил в момент на вдъхновение
измислил е живота, подарил и любовта
Гавраил
юли,Варна
© Гавраил Йосифов Всички права запазени