22.07.2010 г., 8:10 ч.

Калейдоскоп 

  Поезия » Друга
1162 0 44


Няма на Земята нищо вечно -

чезне нейде бягащото време...

Пак прелива августовска вечер

в утрото прохладно на септември,

а листата с кротка всеотдайност

се потапят в есенна позлата.

Призрачна - мъглата тихо пада

над съня предзимен на земята.

Сетне пролет щедро разцъфтява,

пак намига синеоко лято.

И калейдоскопът се повтаря...


Има нещо вечно на Земята...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??