21.10.2021 г., 10:07 ч.

Калинки 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Свободен стих, Друга
343 0 1

Хвърчат калинки по полето,

завъртани от силния ветрец...

 

Преплитат червеникави си песни и молят се да бъде тишина... 

 

        - Не бързай, ветре, по - полека! Треперя повече от всичко на света! Ти знаеш, искам да съм цвете! 

Сърцето ми тупти, а кръв прелива затова.От ден на ден разцъфвам при прелитане от буря в светлина. 

 

 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??