4.12.2005 г., 20:38 ч.

Калисто 

  Поезия
549 0 0
                        Търся твоите очи в тъмата,
                        а нещо в мен се явно самотата.
                        Обичам,но безсилна аз се чувствам
                        пред теб,пред Бога и света.
                        Къде красивото да търся,
                        а може би последна спирка е пръстта?!
                        Минават дните,гонени от луда страст.
                        Търся,но не намирам
                         гоня,но не достигам.
                         Обичам с дива страст
                         изгарям,но нямам власт.
                         Какво за теб съм аз?
                         Една сълза,една звезда
                         за тебе  вечно аз ще грея
                         и пак с мечти за теб
                         аз ще копнея!

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??