Казват, в спор
използвала съм лош език,
даже остър
и хаплив.
Че била съм
невъздържана,
в опърничава
съм се превърнала….
И … емоционална!
Да! Съгласна съм!
Не съм банална!
Аз пък ще ви отговоря:
Хора,
в спора
липсват ли ви доводи,
не търсете други поводи!
Спрете
да лепите етикети!
Има норми тук приети!
Ако в спора сте невежи,
не затъвайте в брътвежи
и в обиди.
Губя и търпение,
и сили.
Щом чепикът някъде ви стяга
нищо друго не остава…
Не очаквайте да съм
послушната!
Ставам … камъче в обувката!
© Даниела Виткова Всички права запазени