Чудни камъчета бели,
в малка пещера се сврели,
и каквото влезе там,
вече не излиза знам.
Кифлички и шоколади,
лютеничката на баба,
зеленчуци, плодове,
две пържолки и кюфте,
камъчетата ги стриват,
в друго мяхче ги изливат
по една тръбичка малка.
Точно, като по пързалка.
Хайде, вие помислете,
после бързо ми кажете,
малки, умнички дечица,
камъчетата, какви са?! :)
© Керанка Иванова Всички права запазени