3.02.2018 г., 11:05 ч.

Капан за мишки 

  Поезия » Философска, Друга
474 0 0

Животът за всички капан е.
Изходът за всички е един.
Разликата винаги една е.
За някои
има храна във капана.

За бедния има мечти.

© Тодор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??