Feb 3, 2018, 11:05 AM

Капан за мишки 

  Poetry » Phylosophy, Other
473 0 0

Животът за всички капан е.
Изходът за всички е един.
Разликата винаги една е.
За някои
има храна във капана.

За бедния има мечти.

© Тодор Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??