3.08.2011 г., 1:11 ч.

Капан за пеперуди 

  Поезия » Друга
1347 0 17

 

                                                                                                                                 посветено*
Приличаш на капан за пеперуди,
a твърдата ти гордост е ранима.
Не ме търси от ляво. Аз съм мъртва.
Оставих само устните си. Да ги имаш.

И все да не достигат. Да се мразиш
- за ранните пожари, нежността си,
прибързала, а после закъсняла.
Издъхваща в бордеите. По масите.

Изплаквам всичко. Сънища строшавам.
И всяка нощ те гледм. Да те помня.
Болиш. Приличаш толкова на вятъра.
Че да те искам. Но да те надгоня.

 

© Рени Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??