1.08.2007 г., 18:06 ч.

капчица любов 

  Поезия
752 0 2
 

Капчица любов.



Усмивка, поглед, усещане за топлина - потъвам бавно в бленуван сън.

Докосване, сладък полъх, светлина - искри от нежни капчици роса.

Животворна глътка - отпивам бавно, мигът да спре копнея...

И нека ме залее цяла, опияняващата нейна сладост.

Очи притварям, ръце протягам да я взема - безценна, чиста капчица живот.

След нея, зная, ще потъна в мрак и пак ще е студено, когато се превръща в малко стъкълце.

И част от мен със нея ще изчезне безвъзвратно, но нищо - сега нали е топло и красиво..

Не се страхувам да те жадувам, моя малка капчица любов.

© Албена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??