30.03.2023 г., 12:30 ч.

Капка 30.03.2011 

  Поезия » Друга
237 1 1

Капката отива в морето.

А много капки са една вълна.

Идвам аз при теб, където

ме усещаш, все едно вода.

 

Пиеш ли ме? Или ме изля...

За да се измиеш?

Или ме поливаш на цветя

Любовта не можеш да убиеш.

 

Любовта поражда вечността.

И всяка капка е вълната.

Вълните са безкрайността.

И всяка обич, осъзната.

 

Всяка обич е света!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??