***
Тихо прошепнати слова…
Златисти мисли
- есенни листа,
украсили тротоара.
Б.Калинов
28.07.2010г.
Пловдив
***
Парченца от звезди
изгарят в небето.
Оставят следи…
Б.Калинов
30.07.2010г.
Пловдив
***
Как Лисицата,
в храстите стаена,
очите си присвива…
Б.Калинов
30.07.2010г.
Пловдив
Откъснал половината Луна,
Облакът побягва…
Стиснал плячката си.
Мълчаливо.
Б.Калинов
30.07.2010г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени
Борис, сърдечно.