6.02.2013 г., 20:59 ч.  

Капки от една река 

  Поезия » Философска
836 1 5
Благодаря ти, Самота,
че ме научи
                       с дърветата
                                             да разговарям,
с онази проста красота,
която
           с четирите сезона
                                            се повтаря!



© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??