Feb 6, 2013, 8:59 PM  

Капки от една река 

  Poetry » Phylosophy
867 1 5
Благодаря ти, Самота,
че ме научи
                       с дърветата
                                             да разговарям,
с онази проста красота,
която
           с четирите сезона
                                            се повтаря!



© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??