26.05.2013 г., 15:51 ч.

Каприз... 

  Поезия » Друга
402 0 0

 

Каприз...

 

В една красива приказна страна

ти бе принцеса малка и капризна,

а крал поостарял за твоята ръка

сам кралството си бе харизал...

 

... О аз бях тоя крал поднесал

по кралски щедро, както му се пада,

короната със златният си жезъл,

с главата си на табла- за награда!...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??