29.06.2010 г., 9:06 ч.

Картина 

  Поезия
399 0 1

 

 

          Сухи дървета. Криви клони.

        Стари тела. Груби ръце.

        Изкривени. Гърбави. Грозни.

        Протегнати. Чакащи. Молещи.

 

        Островърха зима. Съскащ вятър.

        Студено тяло. Прозрачен дъх.

        Лек. Кристален. Неуловим.

        Бяло.

        Огън.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??