Jun 29, 2010, 9:06 AM

Картина 

  Poetry
383 0 1

 

 

          Сухи дървета. Криви клони.

        Стари тела. Груби ръце.

        Изкривени. Гърбави. Грозни.

        Протегнати. Чакащи. Молещи.

 

        Островърха зима. Съскащ вятър.

        Студено тяло. Прозрачен дъх.

        Лек. Кристален. Неуловим.

        Бяло.

        Огън.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??