Бял мечок и бяла мечка прегърнати в белия сняг.
Мечтаят за мъничко любов във бяло...
Да отвържат празнична бяла магия...
И слънчеви отблясъци да разложат бялото
на всички цветни нюанси...
Кръвожадните им погледи да се изгубят
в белотата на снега...
А белите им отпечатъци да се намерят
хванати за лапите...
И да звучи музика... в бяло...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени