9.04.2007 г., 23:35 ч.

Като деца 

  Поезия
447 0 1
Като коте палаво ме цапваш
и ответен удар чакаш.
Искаш детски да си поиграем,
както само ний си знаем.
Вече сме големи,
но детското зове ни.
Усмихнати, щастливи -
от него сме се вдъхновили.
Диво се закачаме,
в хватки се разтягаме,
а кой ще победи -
тоз, който болката търпи.
Пляс шамар, ритник,
после следва вик -
ако паднеш на земята,
готви се за отплата.
По детски си играем и
в битката дерзаем.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??