30.04.2009 г., 21:32 ч.

Като Феникс 

  Поезия
651 0 4

Докосвай ме

със устни

и изпий ме,

като студена

изворна вода.

Наричай ме

с вълшебно

непознато име

и влей чрез мен

в духа си

свобода.

Сънувай ме,

когато си самотен,

шепни ми винаги,

когато си до мен,

със теб се чувствам

по-добра във дните,

щастлив си ти

от мене озарен.

Докосвай ме

със страст

на огнен пламък

изпепели ме нежно

с любовта,

която винаги

ще ме възражда

и Феникс твой ще бъда

до смъртта.

~~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??