Докосвай ме
със устни
и изпий ме,
като студена
изворна вода.
Наричай ме
с вълшебно
непознато име
и влей чрез мен
в духа си
свобода.
Сънувай ме,
когато си самотен,
шепни ми винаги,
когато си до мен,
със теб се чувствам
по-добра във дните,
щастлив си ти
от мене озарен.
Докосвай ме
със страст
на огнен пламък
изпепели ме нежно
с любовта,
която винаги
ще ме възражда
и Феникс твой ще бъда
до смъртта.
~~
© Елица Георгиева All rights reserved.
Специални благодарности на Нели за прекрасния стих-отговор!
Весели празници!-