13.01.2005 г., 23:59 ч.

Като крадец... 

  Поезия
1318 0 0
 Като крадец на слънчеви жълтици,
 които през стъклото прелъстяват,
 най-лудият от всички алхимици,
 размесваш себе си в дима
 на празника на маските тъдява,
 преглъщайки във гърч Далечината,
 която се излива в без-дома ти;
 и Tя - секира на простора - пада.
 А ти потъваш - пламъче в мъглата.

© Константин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??