4.02.2017 г., 15:31 ч.

Като кученца 

  Поезия » Друга
494 0 6

Като кученца доволно

поклащаме главички,

махаме с опашки,

мърдаме с ушички.

 

Доверчиво гледаме

с наивни очички,

тичкаме след пръчката

подхвърлена,

а душите ни – нащърбени.

от пингвините с костюмите

от онези – неразумните!

 

Иначе броят ни се ребрата.

(Пак присетих се за... автомата)

 

 

 

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??