5.04.2008 г., 17:27 ч.

Като мъничко цвете  

  Поезия » Любовна
758 0 7
   

Като мъничко цвете на твоя ревер

съм закичена с нежност

почти до сърцето,

като светло перце, като късче небе,

спирам леко и галя лицето ти.

 

Като капка роса, отразила света,

се търкулвам по нежните скули,

като лъч от жадувана светлина

се потапям в очите ти мили.

 

Като облаче розово- синя мъгла

те обгръщам и нежно погалвам

тази пухкаво-мека и топла коса

и разстилам се ласкава, бяла.

 

И на устните влюбени жадно се спирам,

нежна розово-сладка мечта,

бавно, бавно във теб се преливам

аз, любимата твоя жена...

 

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??