2.04.2020 г., 16:44 ч.

Като на кино 

  Поезия » Хумористична
559 0 1

Седя си в къщи

"Два диоптъра далекогледство"

превъртам каналите

по този черен телевизор

не искам "Завинаги" да е така

не искам "Откраднат живот",

а искам го в пълнота

и хайде в The World

където кракът ми скоро

там не ще да стъпи

Флоренция, Венеция, Верона,

Париж, Лондон, Мадрид,

Москва стоят си на хладилника сега.

Ужасно е като в "Психо",

а булевардът ме дели

като " Граница" от

Морската градина

и страх ме хваща -

"Джурасик парк"

за всички е сега,

а моето море то блян е

като в онзи кадър

"Имало едно време на запад".

Затуй се моля

да дойде "Жега"

та жилото на вируса унищожи.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??