29.07.2018 г., 0:12 ч.

Като огън и лед... 

  Поезия » Любовна
599 1 5

Като огън и лед с теб се сливаме нощем,

тих безсмъртен дует е тандема ни мощен,

ти във мен ледениш, аз във тебе огрявам

като стон се топиш, пак и пак те спасявам.

 

Мойте бледи ръце те обгръщат с усмивка,

твойто светло сърце ми прошепва – Щастливка.

После двама летим сред искряща магия

със звездите блестим като нежна стихия.

 

Ще достигнем ръба, а оттам и безкрая,

пак със теб ще горя, тъй далече във Рая.

Знай, че само с любов се прощават вините,

сред красив благослов ще се сбъднат мечтите.

 

26.07.2018г.

Елица

 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Какво ме вдъхнови?

Любовта и филмчето "Война на тронове"! :)

https://youtu.be/kthxycmF25M

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??