4.01.2009 г., 10:15 ч.

Като от Дявол 

  Поезия » Любовна
760 0 5
Ръцете ти единствени не галеха,
а исках топлината им да взема.
От мен ги пазеше като от Дявол  -
душата ти не е за мене...

От устните ти търсех да живея,
самотни моите те домълчаха.
Не ме докосваха и са студени...
Допри ги в моите, че изгоряха.

Очите ми не искаха да плачат,
виновните сълзи не домиляха.
А ти, сърце, виновно си, виновно,
че никога не те разбраха...

Ръцете ти понякога ме галеха,
не искаха да знаят за забраната...
Дори и Дявол да съм ще забравиш,
душата ти полека се предава...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??