Като снежинка, цялата бяла,
нося се над земята.
Зимната буря, край мен побесняла,
други снежинки премята.
Аз се люлея – бавно и плавно –
за виелицата нехая.
Дали ще срещна във снежния вихър
сродна душа? Не зная.
© Златина Бонева Всички права запазени
Добре дошла!