19.10.2010 г., 11:26 ч.

Кауза-справедливост 

  Поезия » Друга
493 1 5

Не мисля, че това е краят,

длъжник си ми и ще се боря,

това и ти добре го знаеш -

за дълговете всеки отговаря.

Получих удари под кръста,

не паднах, но ме заболя,

за тази болка твой е пръста,

сега е мой ред да си мъстя.

Всяка болка се завръща,

като хвърлен бумеранг,

при онзи, който го изпраща,

без оглед на позиция и ранг.

Това е кауза-справедливост,

която ревностно цениш

и надявам се правдиво

с нея да се разплатиш.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??