13.06.2018 г., 1:22 ч.

Казусът Пенка 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Друга
422 0 6

Загрижиха се всички днес за Пенка,

а тя била у сръбско на седенка.

Вилня́ на воля с местни ухажори,

върна се и докара ни раздори.

 

Какво да правим с твойта личност дива,

обрули ли те някой като слива?

Та после да докараш вирус странен,

в съюза европейски – непоканен.

 

Сега горките чудят се и маят,

какъв ли образ те да ти изваят?

Дали не си индийската богиня

или си прегрешила героиня?

 

Може и паметник на теб да сложат.

Решават – помилване или ножа?!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??