6.07.2017 г., 21:34 ч.

Кефайку 

  Поезия » Източни форми
1239 4 4

говорят си

пчелата и слънчогледът

за сладостта на целувката

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??