5.02.2009 г., 9:33 ч.

... кифличка с масло 

  Поезия » Любовна
1064 0 12

 ***

Кристални чаши, ленена покривка,
червен хайвер, шампанско и пастет,
легло от пух, сатенена завивка,
във тихото звучи тромпет.

 

Под скъп парфюм и ароматни свещи
в сълзите ти увиснало легло
и поглед скрит зад цветни лещи...
аз исках просто кифличкa с масло...

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??