К Л Ю Ч Ъ Т З А О С В Е Т Л Е Н И Е
На ключа му докривя
и мъката си той изля:
- Всеки ме пипа и цапа,
заприличал съм на ряпа.
Долу с мен
си бършат ръцете,
а горе оная
се кипри и свети.
Не мога да го понеса.
Ще я загася!
© Георги Добрев Всички права запазени