26.11.2018 г., 8:44 ч.

Клюн 

  Поезия
484 0 1

крилете на лястовиците

напукани в поредното земетресение

от закъснението на времето

в дългите ръкави на лудостта

през ръцете които не са виждали други ръце

по пързалката надстроена за възрастни

сенките маршируват обратно на гравитацията

отвъд собственото си отражение

клюнът на светлината мълчи

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??