3.09.2022 г., 9:58 ч.

Книга 6 глава 18 

  Поезия » Философска, Гражданска
230 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


                                                -18-

Вагината и Ануса спорели
за мястото помежду им...,
когато появил се Пенисът и сложил точка на спора им!
"Успокойте .. Топките и ме чуйте!

Недейте се кара за глупости!
Нещата са толкова прости?!
Това място е за моите куфари,
на когото и от вас да отида на гости..."

Това е Метафора за политическата структура
на Нашата Мила,Свидна Държава,
а аз,като ваш вещ и доверен инструктор,
ще ви светна,как Синхронът се получава.

Парламентът"А дано,ама надали"уж да ражда Законите!
В Президентството се извършват Ритуалите
и в момент на вътрешни кризи Гласност получават,
дълго потискани стонове,
а в Правителството с Куфарите на Хазната се потушават Скандалите!

Четвъртата Власт само отразява
и сега с предимство гледа сеири,
как с помощта на Словото се сражават
депутати и партии за Държавните Ниви...

Напоследък на Президентството много често му се чува гласът,
означаващо,че са Големи Държавните Вътрешни Колики и Напъни
и единственият начин Те да се спрат,
е в Парламента да влязат по-малко на брой партии!

За да стане това,Теория трябва Специална,Такава,
Която след това да премине във Практика
и да Стабилизира Метаболизма на Нашата Държава,
та Ендокринната Й Система да може вече с лекота,да се справя.

За да няма Скърцане и Пръцкане,
Ти,Народе трябва юздите здраво,да хванеш,
та да спре Болимичното Горе Повръщане
и Долу Народната Принудителна Анорексия!

Затова не обсъждай Положението Следизборно,
а Действай сега, Дебати Води,
за да не могат Подмолните и Подкупните Лидери,
отново да те хвърлят в Жестоки Беди!!!

В Социалните Мрежи не беседвай надълго и нашироко
с Кака Сийка за последните клюки,
а проблемите общи Щурмувай Дълбоко,
ако искаш Светлото Бъдеще,да Ти Се Случи!!!

Като помогнеш на мислещите за Тебе,
да сформират Стабилна Политическа Коалиция,
ще си Форсирал Собственият Си Жребий,
който да Лъсне Косъма и на Твойта Кондиция!!!

Когато това стане
и спечелим Съдбовните Избори,
аз ще изпълня моето Обещание
и на Рожен Заедно на Енергетиката спокойно ще Й Шалтера Вдигнем!!!

С Мощната Енергетика
ще ви бъде Зимата Топла,
а Лятото с Прохладна Естетика...,
но това да се случи,Яко на Нивата Трябва да копаме...
 

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??