30.11.2010 г., 21:25 ч.

Книгата 

  Поезия » Философска
371 0 1

Разлиства се Книгата

на живота.

Всеки лист

ме изпълва със сила,

от която се ражда

още Живот.

Нов и вечен,

светъл, пенлив.

Утолява жаждата

на вечнозеления свят.

Пълни шепите

на дошлите

с безсмъртие.

Разказва приказки

и тълкува вълшебства

на децата -

тайното име на Бог...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??