Nov 30, 2010, 9:25 PM

Книгата 

  Poetry » Phylosophy
385 0 1

Разлиства се Книгата

на живота.

Всеки лист

ме изпълва със сила,

от която се ражда

още Живот.

Нов и вечен,

светъл, пенлив.

Утолява жаждата

на вечнозеления свят.

Пълни шепите

на дошлите

с безсмъртие.

Разказва приказки

и тълкува вълшебства

на децата -

тайното име на Бог...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??