Страстта е жаркото послание
на гладни за докосване тела.
В самите нас е огнено дихание,
но не това ни свързва. Не това!
На вятъра подобна е страстта –
тя бързо преминава и утихва.
Тогава тихо се промъква любовта
и в целия си блясък се усмихва.
И щом я видим с истински очи,
тя в нас като енергия се влива,
егото ни скрива се, мълчи,
и нашите души в една се сливат.
27. 07. 2016 г.
Русе
© Румен Ченков Всички права запазени